Personal training

U bent hier

Home » Over ons » Personal training

Wat is personal training?

Personal training houdt in dat je volledig begeleid wordt om je persoonlijke doelen te behalen. Dit betekent dat je niet alleen begeleiding hebt tijdens het sporten, maar ook op het gebied van voeding! Hiernaast worden er diverse testen en metingen gedaan en streven wij samen naar jouw persoonlijke doelen.

Welke doelen kunnen er behaald worden?

  • Afvallen
  • Figuurcorrectie
  • Vitaler worden
  • Training specifiek afgestemd op jouw sport
  • Medische fitness

Mogelijkheden

Het startpakket 

Het startpakket bestaat uit 10 lessen Personal Training van 60 minuten per les, inclusief voedingsbegeleiding. Met dit startpakket krijg je een goed beeld over wat Personal Training precies inhoudt en kom je erachter of Personal Training bij je past. Dit pakket kan eenmalig worden afgenomen. Om een goed resultaat te behalen en direct je levensstijl te veranderen zijn deze tien lessen vijf weken geldig. Er zal dus minimaal twee keer per week gesport worden.  

De kosten voor dit pakket zijn € 500,--

Het resultaatpakket

Het resultaatpakket bestaat uit 20 lessen Personal Training van 60 minuten per les. Met dit pakket krijg je voedingsadvies op maat en word je hier in persoonlijk begeleid. Alles steeds gericht op jouw, en daardoor ook onze doelstelling. Dit pakket richt zich niet alleen op training, maar op een algehele levensstijlverandering. De kosten voor dit pakket zijn € 950,--

Geintresseerd in Personal Training? Neem contact met ons op!